Naš Ognjen je PRVAK EVROPE

Krajem prošle godine Ognjen je ekipu našeg kluba odveo do trona Srbije a već početkom ove godine i sam se popeo na tron Evropskog tenisa.

Nema potrebe ništa da dodajemo. Samo prenosimo tekst sa sajta TSS.

ČISTA DEDETKA ZA OGNJENA MILIĆA

Velika nada i veliki mladi šampion srpskog tenisa, višetruki državni šampion, 13- godišnji Ognjen Milić na startu 2021. upisao je čistku desetku! Na prvom turniru u aktulenoj takmičarskoj sezoni Milić je stigao do njegove desete Tennis Europe titulu u karijeri.
Bez izgubljenog seta Ognjen je trijumfovao na terenima TK Crvena zvezda u Beogradu na tradicionalnom turniru pod nazivom “Božićni turnir” iz kalendara Tennis Europe u konkurenciji do 14 godina. U finalnoj borbi Ognjen je svladao najboljeg tenisa Nemačke u ovom uzrastu Justina Engela 6:2, 6:2.
Trijumf u Beogradu Miliću donosi I prvo mesto na Tennis Europe listi u konkurenciji do 14 godina. U 2020. mladi teniser iz Krgujevca osvojio je tri TE trofeja –  Podgorica Open,  Čačak i Rio Verde Open takođe u Podgorici, a finala je odigrao u Beogradu – Božićni turnir, Novi Beograd Open i Podgorica Open. Sezona 2019. takođe je bila šampionska za Milića kada je nanizao šest Tennis Europe trofeja u konkurenciji do 12 godina – Prokuplje, Koper, Vršar, Čačak, Ulcinj i Tipsarević.
European champion Ognjen Milic tennis club Dril Belgrade Serbia
Prvak Evrope Ognjen Milic
Tennis Champions of Serbia - tennis club Dril, Belgrade
Ognjen sa drugovima iz ekipe i trenerom Veljkom Barjaktarovićem
Sigurno znate nekoga koga bi ovo zanimalo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *