O NAMA

Teniski klub Dril je mesto gde ćete naći spoj svih pravih vrednosti neophodnih Vašim mališanima da se razvijaju u fizičkom, emotivnom i intelektualnom smislu!
Ono što ne prolazi je naša ljubav prema tenisu i deci – ona je naša pokretačka snaga.
Tokom prethodnih godina, cilj našeg rada je bio da tenis učinimo dostupnim mnogima, na prvom mestu deci. Osnovni cilj nam je da deca upoznaju tenis, da ga zavole i da uspešno ovladaju veštinom i igrom. Za neke će na prvom mestu biti sama igra i takmičenje, ali će svi imati koristi od napredovanja u fizičkom, emotivnom, intelektualnom i socijalnom razvoju. Učenje tenisa, takmičenja, kampovi, zajedništvo sa vršnjacima, učiteljima i drugim članovima tima su zaštićeno, dobro i podsticajno životno okruženje.

Naš klub raspolaže sa šest terena. Čak tri natkrivena koji se nalaze u grejanoj hali i tri otvorena. Kod nas se treninzi ne propuštaju jer ih možemo održavati tokom cele godine po svim vremenskim uslovima.

 

Imamo i veliki parking, a za roditelje koji baš neće da nam se pridruže u sportskim aktivnostima tu je i tek renovirani kafić sa zimskom baštom.

Treninge vode renomirani i licencirani treneri na čelu sa Draganom Ilićem koji poseduje ITF diplomu prvog i drugog ranga kao i zlatnu licencu Udruženja Teniskih Trenera Srbije.  Pored diploma i licenci Ilić ima i bogato isustvo jer je trener od 1983. god. a organizovao je i sproveo veliki broj beogradskih, republičkih i državnih turnira, vodio kampove u Poreču, Beloj Crkvi, Vrsaru, Ulcinju i Kolašinu.
Organizator 7 profesionalnih ITF turnira, kao i Davis kup meč Jugoslavija – Portugalija.