KAMPOVI

Pored naših matičnih terena i termina raspoloživih tokom cele godine, teniski kampovi Zlatibor i Beograd u organizaciji TK Dril pružaju igračima mogućnost da unaprede svoju tenisku igru, upoznaju nove prijatelje i dobro se zabave. Naše kampove vode ugledni treneri i teniski profesionalci. Oni su izuzetno motivisani i detaljno obučeni da kvalitet igre igrača bilo koje uzrasne kategorije, podignu na viši nivo.
Na raspolaganju su Vam kampovi u Beogradu, na terenima Teniskog kluba Dril i na Zlatiboru, našoj najpoznatijoj vazdušnoj banji.
Inovativna kampanja koju je Međunarodna teniska federacija pokrenula pod nazivom Tennis Play and Stay ima za cilj da promoviše tenis kao lak, zabavan i zdrav sport. Novost je to što svi početnici u tenisu imaju priliku da serviraju, igraju i osvajaju poene već od prve lekcije.
U okviru ove kampanje, u našim kampovima postoje programi za sve uzraste:

  • Tennis 10s – program za decu do 10 godina;
  • 11 – 17 programme -program za uzrast od 11 do 17 godina i
  • Tennis Xpress -program za odrasle.

U sva tri programa se koriste sporije loptice (crvene – 75 % sporije od žutih, narandžaste – 50 % sporije od žutih i zelene – 25 % sporije od žutih) kako bi se početnici kroz trenažni ciklus što bolje postepeno uvodili u korišćenje standardnih, žutih loptica.
Pozivamo Vas da dođete u naše teniske kampove i da u izvanrednom prirodnom ambijentu usvojite znanja o tenisu i tako poboljšate kvalitet svoje igre kao i svog života.

Nakon završetka kampa, stojimo Vam na raspolaganju za dalji nastavak međusobne saradnje u vidu planiranja i realizacije budućih dostignuća i ciljeva.
Sa polaznicima naših kampova rade iskusni treneri, čime je obezbeđen visok nivo trenažnih procesa kao i kvalitetan celokupan rad sa polaznicima.

 

KAMP
ZLATIBOR

 

Zlatiborska šljaka za buduće šampione!
Više informacija…

KAMP
BEOGRAD

 

Celodnevni tenis u Beogradu!
Više informacija…