Tenis kamp Zlatibor 2020.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Panels_Widget_Call_To_Action”][/siteorigin_widget]

Leto za pamćenje u našem letnjem teniskom kampu na Zlatiboru

Tenis zahteva izdržljivost i koncentraciju, ali je i izuzetno zabavan. Ako je vaše dete zainteresovano za ovaj “sport života” onda je sada pravo vrene da se to interesovanje neguje. A za to je naš letnji kamp na Zlatiboru najbolji način.


Zašto je naš letnji teniski kamp najbolji izbor

Ulažemo veliki trud da stvorimo pozitivnu atmosferu za svu decu uzrasta od 8 do 18 godina kako bi najbolje usvojili znanje koje im prenose naši eksperti. Tokom pohađanja našeg teniskog kampa vaše dete će biti u mogućnosti da unapredi svoju tenisku veštinu pod vođstvom elite teniskog sporta jer među našim trenerima se nalaze sve sami teniski profesionalci.

Nije važno na kom nivou igre je vaše dete trenutno, dobiće teniske lekcije koje su namenje upravo nivou na kojem su, što garantuje da će nakon pohađanja kampa postati bolji igraši ngo što su bili.


Šta će vaše dete naučiti u našem teniskom kampu

Bilo da planirate da dete upišete samo na dnevni ili celodnevni kamp naučiće sve što im je potrebno da bi napredovali na terenu. Neki od naših fokusa tokom reninga uključuju:

  • Fer plej
  • Usavršavanje servisa
  • Unapređenje fizičke forme
  • Povezivanje igre
  • Postavljanje ciljva
  • Mentalne pripreme
  • Pristup igri kroz sparinge

Smene su na 7 ili 10 dana sa po 30 odnosno 40 sati treninga, uključujući i posebne treninge 1 na 1. Kada vaše dete završi naš teniski kamp biće u mogućnosti da: servira bolje, značajno bolje igra osnovne udarce (forhen i bekhend) i biti u mogućnosti da se bolje nose sa mentalnim aspektima igre.


Šta možete očekivati u našem letnjem teniskom kampu

Kada vaše dete stigne u kamp biće dočekano sa entuzijazmom i prihvatanjem kao individue.

Izvršiće se testiranje svakog igrača kako bi dobili program koji odgovara njihovom nivou igre.

Imaće i individualne i timske treninge, igraće egzibicione teniske mečeve i čak osvajati nagrade. Dostupna je i video analiza kako bi vaše dete moglo precizno da usavrši formu.

Nakon što se treninzi završe, organizovane su druge društvene aktivnosti poslepodnei i predveče. Naravno obezbeđeni su svi dnevni obroci, a svaki polaznik kampa dobija kampersu majcu kao uspomenu.

Ako želite da vaše ete unapredi svoju igru učeći od teniskih eksperata n postoji bolje mesto nad našeg letnjeg kampa.

Imaće dobar provod, nove uspomene i vratiti se kući sa više samopuzdana u svojoj teniskoj igri. Sigurni smo da će naš teniki kamp će biti najlepši deo leta vašeg deteta.


Prijavite se ili pitajte