Akcija “U susret Dejvis kupu”

Povodom predstojećeg četvrtfinalnog meča Davis Cup-a između Srbije i Španije Škola tenisa Dril pod pokroviteljstvom Sberbank Srbija pokrenula je akciju pod nazivom U Susret Dejvis Kupu.

Za učenike od I do IV razeda osnonih škola organizuje se promo čas tenisa a 10 najboljih iz svake škole stiče pravo na učešće na teniskom turniru koji će se održati na terenima TK Dril 1. i 2. Aprila.

Po troje najbolje plasiranih iz svake škole za nagradu dobijaju po jednodnevnu kartu za sebe i pratioca za Davis cup meč Srbija – Španija koji se igra od 7. do 9. Aprila u hali Aleksandar Nikolić u Beogradu.

Svi učesnici dobijaju Sberbank majce na poklon. Prijavite se i vi.

Prva škola u kojoj je održan promo čas bila je osnovna škola Mladost iz Novog Beograda.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”9″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Sigurno znate nekoga koga bi ovo zanimalo