Rezultati novogodišnjeg turnira

novogodisnja jelka tk Dril BeogradI ove godine organizovali smo novogodišnji turnir za najmlađe. Verovali ili ne u pitanju je tradicija duga preko 20 godina. I pored gripa koji je u punom jeku odziv igrača je bio odličan. Ali krenimo redom.

Najmlađi – najslađi, odnosno igrači crvenog nivoa su demonstrirali veliku ljubav prema tenisu i druženju. Ono što nas posebno raduje je gotovo isti broj devojčica i dečaka što u predhodnim godinama nije bio slučaj. Iako su igrali samo po grupama interesantne borbe nisu izostale. Bilo je i radosti i suza ali svi znamo da bez toga nema ni sporta.

crveni nivo teniski klub dril tenis 10s
Ušesnici crvenog turnira
Teniski Klub Dril Crveni Nivo Novogodišnji turnir
Crveni nivo žar borbe.
Elena Dušanović i Vuk Kilibarda teniski klub Dril
Elena Dušanović u društvu klubskog kolege Vuka Kilibarde.

Narandžasti nivo je protekao u sjajnoj atmosferi i možemo, bez lažne skromnosti, reći u znaku našeg kluba jer su prvo mesto i u ženskoj i u muškoj konkurenciji zauzeli igrači Drila.

Naša Elena Dušanović je bez izgubljenog gema savladala sve protivnice a Stefan Rajičić je potvrdio odličnu formu i maksimalnim rezulatom slavio u finalu.

 

 

Finalisti Dimitrije Janković i Stefan Rajičić

Novogodišnja natandžasta oluja počinje! Drugari puno sreće i fer pleja!

Posted by Teniski klub Dril on Sunday, December 25, 2016

Novogodišnji turnir 2016/2017 – finale narandžasti nivo

Novogodišnji turnir teniskog kluba Dril. Crtice iz finala narandžastog nivoa između Stefana Rajičića (tk Dril) i Dimitrija Jankovića (tk Haron)

Posted by Teniski klub Dril on Monday, December 26, 2016

Zeleni nivo je odigran u subotu kada i crveni. Zelembaći su još jednom dokazali i da su najborbeniji. Pored borbenosti su demonstirali i zavidan nivo tehnike a na kraju je ponovo slavio naš Stefan Rajičić koji je potvrdio da je u sjajnoj formi na prelazu sa narandžastog na zeleni nivo savladavši gosta iz Rusije i člana tk Novak Aleksandra Paderina maksimalnim rezultatom.

Učesnici turnira zelenog nivoa.
Aleksandar Paderin (tk Novak) finalista
Stefan Rajičić (tk Dril) pobednik zelenog nivoa.

Rezultate ženskog dela zelenog turnira ćemo objaviti naknadno.

Sigurno znate nekoga koga bi ovo zanimalo