Dame i gospodo – Anastasija Arsić

Anastasija Arsić Teniski Klub Dril BeogradNajnoviji u već podugačkom nizu uspeha Anastasije Arsić je osvajanje turnira 1. kategorije održanog proteklog vikenda na terenima teniskog centra Novak.
Anastasija je u finalu pobedila svoju drugaricu i klubsku koleginicu Janu Premović rezultatom 2-0 (6-2 6-2) dok su treće mesto osvojile Milica Martinović (KOS) i Andrea Noa Galin (TRK).
Čestitke svima.

Iako mi obožavamo tenis i o njemu volimo da pričamo i pišemo ovaj, nesumnjivo veliki uspeh, ćemo sagledati s aspekta Anastasijinog karaktera a ne igre.

Iako tenis trenira tek tri godine ova devojka, takoreći još devojčica, ima vremena i za školu, druženje a i svoj hobi crtanje.
Porodica joj je na prvom mestu tako da ne propušta da se javno zahvali sestri Katarini i braći Nikoli i Nemanji zato što ostaju sami kući i staraju se o sebi da bi mama i tata mogli da joj pomažu u karijeri.

Iako je tenis individualni sport svesna je da teniser ipak ne postiže uspeh sam. Tako da nakon osvajanje najnovijeg trofeja nije propustila ni da se zahvali svom treneru Draganu Iliću sa kojim je praktično od samog početka saradnje pre godinu dana počela da niže uspehe.

Odlike pravog šampiona? Nesumnjivo! Hvala ti Anastasija.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
Sigurno znate nekoga koga bi ovo zanimalo