Klub i skola
Teniski Klub i Škola Tenisa

Teniski klub Dril osnovan je daleke 1983. godine. Od samog početka niže uspehe koji su nedosižni za ostae klubove koji nisu deo velikih sportskih društava ili projekti naših uspešnih sportista.

Treneri
Trenerski Kadar Za Medalju

Treneri i stučni štab čine prekaljeni licencirani profesionalci kao i bivši uspešni igrači.

Igraci
Naši Igrači Nižu Uspehe

Naši igrači i igračice su redovno u vrhu gotovo svih singl i ekipnih turnira na kojima se pojave.

Ponuda
Ponuda Kluba

Vrhunski treneri, pažljivo sastavljen program i 8 terena su samo preduslovi za postizanje vrhunskih rezultata.

Ponuda2
Ponuda Kluba

Vrhunski treneri, pažljivo sastavljen program i 8 terena su samo preduslovi za postizanje vrhunskih rezultata.

previous arrow
next arrow

Kao i svih prethodnih godina i ove organizujemo letnje teniske kampove i u Beogradu i na Zlatiboru. Program je prilagođen igračima svih uzrasta i nivoa a odvija se već tradicionalno u dve varijante.   BEOGRAD - Poludnevni od 8 do…

Bravo Luka! Osvojeno 1. mesto na OP Beograda II kategorije do 14 godina!

Naše pobednice ekipnog prvenstva Srbije do 18 godina!! Drilove šampionke Tara Mihaljević, Aleksandra Stevanović, Ana Savković, i Elena Milutinović sa podrškom naše seniorke Natalije Senić! Jedno veliko bravo i svaka čast našem timu! @rankovic_slobodan #champions #drilgirls #tennis Čestitke @tk.crvenazvezda Hvala…

Petar sa trenerima Draganom ilićem i Aleksandrom Pavličevićem Jedno veliko bravo i hvala za našeg Petra! Osvojeno prvo mesto na OP Beograda, u TK Agrimes, u konkurenciji do 18 godina!

Navršilo se 30 godina od kako je Dragan Ilić osnovao naš klub. Koliko je truda, radosti, pehara, tuge i drugarstva stalo u tri decenije? Koliko ljudi se učilo životu kroz tensiki sport u klubu? Hvala svima!

Leto je u punom jeku a sa njim i sezona na otvorenom. Pozovite nas i raspitajte se o programima koje smo pripremili i u Beogradu i na Zlatiborskoj svežini u ovim vrelim danima.

Trijumfom TK Dril završeno je žensko seniorsko ekipno prvensvo Srbije. Finalni turnir odigran je na terenima TK Crvena zvezda u Beogradu, a u finalu su se sudarila dva beogradska tima, gde je posle velike borbe i dublova TK Dril odneo…

Dragi prijatelji, članovi i teniseri obavestavamo Vas da je letnja sezona kod nas stigla ranije Kako već par godina u nazad kroz uspešnu saradnju sa SC Žarkovo "Partizan" i Teniski klub Dril su i ove godine pripremili sjajnu atmosferu za…

Puno druženja, zabave ali i vrednog truda i rada obeležava jos jedan Drilov letnji teniski kamp na Zlatiboru. Pridružite nam se! 060/444-6001

Natalija Senić i Anastasija Arsić su u finalu seniorskog TSS Tour-a, a Aleksandra Stevanović u polufinalu. Bravo devojke, idemo dalje!

Naš stalni trenerski tim

Diplomirani psiholog i bivši profesionalni igrač. Takmičila se na više turnira ETA, ITF i WTA kategorije. U našem klubu je zadužena za pionire i Tennis 10s program.

Apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Osvajač više turnira I kategorije. Šampion Unijade u Beogradu 2017. i u singlu i u dublu.

Licencirani trener D kategorije Teniskog Saveza Srbije. Diplomirani trener u rekreaciji Fakulteta Sporta i Fizičkog Vaspitanja Univerziteta u Beogradu.

Trener od 1983. godine.
Poseduje ITF diplomu prvog i drugog ranga kao i zlatnu licencu Udruženja teniskih trenera Srbije.

Ponuda našeg kluba

0
OSVOJENI TURNIRI
0
FINALA
0
POLUFINALA