Uspesi, slavlje, sponzorstva…

U našem klubu se nižu uspesi tolikom brzinom da ne stižemo sve da proslavimo. Zato smo priredili jedno zajedničko slavlje za sve pehare koje su naši igrači osvojili u poslednjih mesec dana.

Pobeđivalo se u svim kategorijama od 10 do 18 godina ali posebno se izdvaja jedo ime – Natalija Senić, šampion Srbije do 14 i vicešampion do 16 godina.

Posle velikih uspeha u kategoriji do 12 godina, ova kragujevčanka je rešila da tenisku karijeru nastavi u Beogradu i to baš u teniskom klubu Dril gde je prepoznala, kako i sama kaže, najbolje uslove za svoj dalji napredak.

Da je bila u pravu nema bolje potvrde od top pozicija u Srbiji koje je postigla radeći sa trenerima Slobodanom Rankovićem i Veljkom Barjaktarovićem.

Natalija Senić Teniski Klub Dril
Natalija Senić sa trenerima Slobodanom Rankovićem i Veljkom Barjaktarovićem prilikom potpisivanja ugovora o sponzorstvu.

Kako bi poboljšali već jako uspešnu saradnju, odlučili smo se da napravimo i korak više, te smo sa Natalijom potpisali sponzorski ugovor koji će joj omogućiti još bolje uslove za napredak i postizanje velikih rezultata i u daljoj karijeri.

Sigurni smo da će nas Natalija i nadalje činiti ponosnim. 

Deo ekipe teniskog kluba Dril
Deo ekipe teniskog kluba Dril
Sigurno znate nekoga koga bi ovo zanimalo